Κατασκευή Ξενοδοχείων και Καταστημάτων

Η ανακαίνιση και κατασκευή ξενοδοχείων και εμπορικών καταστημάτων αποτελεί άλλο ένα τομέα στον οποίο εξειδικεύεται η ομάδα της GMG. Η παράδοση ποιοτικών κατασκευών εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτοποριακών υλικών και μεθόδων, μας εξασφάλισαν μία θέση ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου στην ξενοδοχειακή και εμπορική αγορά της περιοχής. 

Στη GMG προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας είτε πρόκειται για συνεργασία μέσω ολοκληρωμένης παράδοσης έργου, είτε μέσω Project Management (διαχείριση έργου). Η GMG επιδιώκει να ικανοποιήσει το όραμα και τις φιλοδοξίες του πελάτη για ένα ξενοδοχείο ή ένα εμπορικό κατάστημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας σύγχρονης πραγματικότητας.

Η GMG, πιστή στο κοινωνικό της έργο, στοχεύει στον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε κάθε κατασκευή της προσφέροντας στους πελάτες πρωτοποριακές και βιώσιμες λύσεις που μεγιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση και ελαχιστοποιούν τα λειτουργικά έξοδα. Στην GMG Constructions, σεβόμαστε την υπόσχεση μας για  κατασκευή εμπορικών και ξενοδοχειακών ακινήτων υψηλής αισθητικής, βιώσιμων, λειτουργικών και φιλικών προς το περιβάλλον.