Η GMG Constructions ιδρύθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα, από τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γουναλάκη Γιώργο , ο οποίος διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξαιρετικής φήμης στον κατασκευαστικό τομέα. Πλέον συνεχίζει την καριέρα του, παρέα με τα παιδιά του, τον Γιάννη και τον Μιχάλη (Πολιτικοί Μηχανικοί), συνεπώς ο όρος οικογένεια είναι ο θεμέλιος λίθος στην εταιρεία. Το όραμα της, είναι να παραδίδει κατασκευαστικά έργα υψηλών προδιαγραφών, βάσει των θεμελιωδών αξιών της GMG για εξαιρετική ποιότητα, καινοτομία και βιωσιμότητα. Στόχος της GMG Constructions είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μελέτης και κατασκευής, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, καθώς και η διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες.

Δύναμη της GMG αποτελεί το δομημένο δίκτυο Διεθνών και Εγχώριων συνεργατών της, αποτελούμενο από Μηχανικούς κάθε ειδικότητας, οι οποίοι σε συνεργασία με μία έμπειρη ηγεσία, δημιουργούν έργα μοναδικών προδιαγραφών. Το πεδίο δράσης της GMG περιλαμβάνει την κατασκευή εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχείων, ανακαινίσεις, ανακατασκευές καθώς και σχεδιασμό τόσο για Ιδιωτική, όσο και Εμπορική χρήση. Το σύνολο των έργων κατασκευάζονται με κύριο γνώμονα την ποιότητα, τηρώντας τις εγχώριες διατάξεις δόμησης και ασφάλειας, την περιβαλλοντική νομοθεσία, καθώς και τους εκάστοτε όρους του συμβολαίου.

Κάθε έργο για τη GMG αντιμετωπίζεται ως μια ξεχωριστή πρόκληση. Η ομάδα της εταιρίας δεσμεύεται για μία άριστη συνεργασία με τον πελάτη από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου, εργαζόμενη με πάθος και υπερηφάνεια δημιουργώντας ένα περιβάλλον ακεραιότητας και αξιοπιστίας. Η GMG Constructions θέτει τις βάσεις ως πρωτοπόρος στον κατασκευαστικό τομέα, παρουσιάζοντας έργα αρμονικά, υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι η GMG Constructions εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει, εργαλεία που θα μπορούν να ενδυναμώσουν το αίσθημα εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Στην λογική αυτή:

· Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που ανέπτυξε και χρησιμοποιεί το Ψηφιακό Πορτοφόλι Κατασκευής (C.D.W.)
· Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ανέπτυξε και χρησιμοποιεί το Tech M, ένα μοναδικό εργαλείο προϋπολογισμού τεχνικών έργων.

 
GMG location

Ανδρέα Παπανδρέου 47, Ελούντα Λασιθίου Κρήτη.

Μελετίου Μεταξάκη 4, 'Αγιος Νικόλαος, Κρήτη, 72100


GMG eu standards

Η GMG Constructions συμβαδίζει με τα οικοδομικά πρότυπα, την περιβαλλοντική νομοθεσία και τους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ. .